Programi Blog Brezplačne vsebine Nuša Gnezda VSI PROGRAMI Prijava

Zakaj je Fitmami izziv ključ do tvoje preobrazbe? 21 dni brezplačno!

 Zakaj je Fitmami izziv ključ do tvoje preobrazbe?

V življenju vsake ženske pride trenutek, ko se zazre v ogledalo in si zaželi spremembe. Želiš si biti močnejša, bolj zdrava in se v svoji koži počutiti bolje kot kdajkoli prej. A pot do tam je pogosto tlakovana z negotovostmi in vprašanji. Kje začeti? Kako najti čas zase med vsemi obveznostmi? Kako vztrajati? Odgovore najdeš v brezplačnem 21 dnevnem izzivu. Prijavi se tukaj: https://www.fitmami.si/21dnevniizziv

Plan, ki te usmerja

Imeti načrt pomeni biti korak pred negotovostjo. Z Fitmami izzivom ne boš izgubljala časa za iskanje primernih vaj; vsak trening je skrbno zasnovan, da ustreza prav tebi, tvojim potrebam in ciljem. Ne boš le vadila; naučila se boš živeti bolj polno, z več energije in zadovoljstva.

Skupnost, ki te podpira

Vedeti, da nisi sama, je neprecenljivo. Skupaj z nekaj tisoč ženskami in mamicami, ki se soočajo s podobnimi izzivi, boš našla motivacijo in podporo. Skupnost Fitmami je tvoj virtualni motivacijski partner, ki te bo spodbujal na vsakem koraku poti.

Energija za pomlad in poletje

Več energije, več življenja. Fitmami izziv je zasnovan tako, da ti zagotovi vitalnost, ki jo potrebuješ za aktivno preživljanje časa v naravi, z otroki in za vse poletne avanture. Z redno vadbo in pravilno prehrano boš lažje sledila ritmu letnih časov.

Počitek za rezultate

Ne podcenjuj moči počitka. V hitrem tempu življenja pogosto pozabimo, kako pomembni so trenutki, ko si dovolimo dihati. Fitmami izziv ti pomaga prepoznati, kdaj je čas za aktivnost in kdaj za počitek, ki je ključen za tvoj napredek.

Prehrana, ki te nauči živeti

Pravilna prehrana je temelj dobrega počutja. Z Fitmami izzivom boš razumela, kako uravnotežiti svoj jedilnik, da boš izgubljala težo ali vzdrževala telesno težo na zdrav način, brez da bi se počutila izčrpano ali prikrajšano za užitke hrane.

Treningi za vsako

Kratki, a sladki. Treningi Fitmami izziva so zasnovani tako, da v najkrajšem možnem času dosežeš maksimalne rezultate. Ne glede na to, ali imaš na voljo 15 minut ali uro, boš našla vaje, ki delujejo in te pripeljejo do cilja.

Znanje, ki spreminja

Z Fitmami izzivom ničesar ne prepuščamo naključju. Poleg treningov dobiš tudi predavanje o prehrani, ki pokrivajo ključne teme za tvoj uspeh. Znanje, ki ga pridobiš, bo tvoje vodilo na poti do boljšega počutja.

Dnevnik in planer za tvoj napredek

Spremljanje napredka je ključno za motivacijo. Zato ti Fitmami izziv ponuja orodja, s katerimi lahko beležiš svoje dnevne, tedenske in mesečne uspehe. Tako boš vedno vedela, kako daleč si prišla in kaj vse si že dosegla.

Vsakodnevna motivacija

Vsak dan je nova priložnost za rast. Z nasveti, motivacijskimi sporočili in opomniki za trening, ki jih prejmeš preko e-pošte, bo Fitmami izziv postal tvoj vsakodnevni spremljevalec na poti do cilja.

Zaključek

Vzemi si trenutek in si predstavljaj, kako boš čez mesec dni hvaležna sama sebi, da si se odločila za spremembo. Fitmami izziv ni le vadbeni program; je potovanje k boljši verziji se

 • Ker imaš plan, nisi izgubljena in ne izgubljaš časa za iskanje vaj, ki so primerne zate.

 • Ker te opominja na to, da s teboj vadi še nekaj tisoč žensk in mamic, ki imajo stisko s časom, vedo pa da je gibanje nujno za to, da lahko ta čas porabijo kvalitetno. 

 • Ker pomlad in poletje zahtevata od tebe več energije, saj smo več v naravi, hribih in z otroci.

 • Ker ti narekuje počitek. Če bi bila prepuščena sama sebi, bi te začetniški zagon prelisičil in pozabila bi na dneve počitka, ki so nujni za rezultate. HINT: Rezultati se delajo med počitkom saj se takrat telo adaptira na vadbo.

 • Uči te pravilne prehrane za izgubo ali vzdrževanje telesne teže. Ponavadi, ko se ljudje lotijo hujšanja in treniranja skupaj, spustijo kalorije prenizko, tako jim zmanjka energije za treniranje in življenje postane trpljenje. Poleg tega se poletni ne znajo hidrirati in pogosto pridejo iz aktivnosti z glavobolom. Ne vedo kam umeščati beljakovine in tako ostanejo prej izčrpani kot z dodatno energijo.

 • Treningi so kratki in efektivni saj so vaje sestavljene v takšnem zaporednju in v takšnem konceptu, ki zares deluje in lahko v kratkem času dosežeš iste rezultate kot nekdo, ki trenira ure in ure in ne pozna principov treniranja.

 • Ker dobiš predavanja o prehrani, ki pokrivajo pomembne teme. 
 • Ker si lahko prilagodiš treninranje glede na tvojo sposobnost.

 • Ker te bodrim z nasveti in dodajam dnevno motivacijo.

 • Ker te preko maila opomnem, da te čaka nov trening.

 • KER BOŠ ČEZ EN MESEC HVALEŽNA, DA SI SE LOTILA

 • KER JE IZZVI KRATEK, HITER IN UČINKOVIT NAČIN ZA TO, DA TE POŽENE NAZAJ NA PRAVO POT.

 • Prijavi se tukaj: https://www.fitmami.si/21dnevniizziv 
Preberi več
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.