Programi
Prijava

POPORODNI IN NOSEČNIŠKI PAS 

Booshee 

Pas je namenje rehabilitaciji po porodu in podpori v nosečnosti. 

Naroči POPORODNI PAS

Poporodni in nosečniški pas Booshee

 

POMEMBNO: pas ni namenjen oblikovanju postave, za hujšanje ali izgubo maščobe. 

Namenjen je rehablitaciji po porodu in podpori v nosečnosti.

Nežno stiskanje nosečniškega pasu pomaga podpirati maternico in zmanjšuje nelagodje med telesno aktivnostjo. Med nosečnostjo lahko dodatna teža, ki jo nosite, v kombinaciji z raztezanjem in oslabitvijo ključnih mišic jedra, ki podpirajo hrbtenico, povzroči pomanjkanje stabilnosti jedra. Nosečniški podporni pas zagotavlja vašemu jedru potrebno oporo, popravlja držo in posledično zmanjšuje bolečine.

Več kot 2/3 bodočih mamic se med nosečnostjo sooča z bolečinami v hrbtu in medenici. Naš podporni pas, pomaga zmanjšati stres telesa med nosečnostjo in lahko zmanjša bolečine  pri vsakodnevnih aktivnostih.

PREDNOSTI NOSEČNIŠKEGA PASU Booshee

opora za hrbet, medenico in trebuh

2 prilagodljiva pasova za spodnji in zgornji del trebuha.

Lajša pritisk na hrbet, medenico, mehur in hrbtenico

Zmanjšuje tveganje za nastanek strij

Ne ustvarja dodatnega pritiska na medenično dno (narejen je iz dveh delov).

NASTAVLJIVA DVOSLOJNA PODPORA, KI JO PRIPOROČAJO FIZIOTERAPEVTI

Nosečniški in poporodni pas Booshee je bil razvit v sodelovanju s fizioterapevti. Ergonomska oblika skupaj z edinstveno dvoslojno tehnologijo nudi mamicam najboljšo možno podporo med nosečnostjo in po porodu. Dva nastavljiva kompresijska trakova z enostavnim pritrjevanjem pomagata dvigniti trebuh, podpirata hrbet in zmanjšata občutek pritiska okoli trebuha.

Podporni pas je varen in udoben za uporabo med dnevnimi aktivnostmi. Ponuja dodatno podporo in stabilnost med vadbo in telesno aktivnostjo. Pas je preprost za uporabo in ga je mogoče enostavno prilagoditi z ježki. Visoka podpora pomaga stabilizirati trebuh in zmanjša tveganje za nastanek strij.

Naš poporodni pas z dvojno kompresijo zagotavlja prepotrebno podporo za oslabljene, nestabilne mišice jedra po porodu. Pas ponuja udobno dvoslojno oporo za telo, boke in hrbe, blaži bolečine v hrbtu in medenici in izboljša držo. Trak pomaga pri diastazi rektusov.

V nosečnosti olajša pritisk na hrbet, medenico in mehur. Dvojni podporni trakovi in blazinica, ki se lepo prilega zadnjemu delu, vam nudijo dodatno podporo, da lahko uživate v nosečnosti brez bolečin. Pospeši okrevanje po nosečnosti in porodu. 

Naroči Poporodni pas

Mnenja zadovoljnih uporabnic

 
 

Tjaša

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odličen pas

Pas se lepo prilega in moje bolečine so pozabljene. Absolutni Life saver zame.

 

Mina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Težko sem brez njega

Moja medenica se zahvaljuje. Dokler ne poskusiš kako je brez pasu in s pasom, ne veš kaj zamujaš.

Lara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sedaj ko sem mama 1mesec staremu fantku in zraven še 2 letniku, je moja izkušnja čisto drugačna, kot po prvem porodu. Tokrat nimam časa počivati, 2 letnik pa zahteva še veliko dvigovanja. Pas mi je resnično v pomoč. Ko ga ne nosim je čisto drugi občutek, kot takrat ko ga.

Karmen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sem v 34 tednu nosečnosti in trpim za bolečinami v sramni kosti. Pas mi pomaga pri ostrih bolečinah, ki se pravzaprav ne pojavljajo več, od kar ga nosim. Zraven seveda delam tudi vaje.

 

Sonja

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ne vem kaj bi brez. V trenutku začutim olajšanje.

Mojca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pas je zelo preprost za uporabo. 

Anonimna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pas  mi je priporočila moja fizioterapevtka, ko sem rehabilitirala diastazo rektusov. Zapravila sem kar nekaj denarja za steznike, za katere sem naknadno izvedela, da niso primerni. Pas  priporočam mamicam, ki iščejo dobro oporo za trebuh med in po nosečnosti!! Ne bo vam žal, le poskrbite, da boste kupili pravo velikost zase.

Katarina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pas mi je priporočila moja doula po nenačrtovanem carskem rezu, zaradi katerega sem se počutila nestabilno in šibko. Pas mi je pomagal, da se počutim "podprto" in na koncu je bil to eno najbolj uporabnih stvari za moje zdravljenje. Želim si le, da bi ga imela tudi,po prvem porodu, po katerem mi je ostala velika diastaza.

Naroči Poporodni pas

POGOSTA VPRAŠANJA

NASTAVITVE PASU

 

O Nuši Gnezda

Sem ustanoviteljica FITMAMI programov za mamice od nosečnosti do vseh faz materinstva. Diplomirala sem na Fakulteti za šport, kasneje sem pridobila certifikat za vadbo v nosečnosti in po porodu ter diastazo rektusov.

Sem mama fantka, ki je bil rojen naravno, a je porod pustil vidne posledice, ki sem jih odpravila s pravilno vadbo. 

Z mojimi vadbami je do odličnih rezultatov prišlo že več kot 12.000 mamic.

PREBERI VEČ