Programi
Prijava

POPORODNI IN NOSEČNIŠKI PAS 

Booshee 

Pas je namenje rehabilitaciji po porodu in podpori v nosečnosti. 

Naroči POPORODNI PAS

Poporodni in nosečniški pas Booshee

 

Pas Booshee prinaša številne prednosti, ki so posebej prilagojene potrebam bodočih in novopečenih mamic. Med glavnimi prednostmi so:

  1. Opora za hrbet, medenico in trebuh: Pas zagotavlja osrednjo podporo tem ključnim območjem, kar je še posebej pomembno med nosečnostjo in po porodu.

  2. Dva prilagodljiva pasova za zgornji in spodnji del trebuha: To omogoča individualno prilagajanje podpore glede na potrebe in stopnjo nosečnosti ali stopnjo okrevanja po porodu.

  3. Lajšanje pritiska na hrbet, medenico, mehur in hrbtenico: Pas zmanjšuje pritisk in nelagodje na teh področjih, ki so med nosečnostjo in po porodu izpostavljena dodatnim obremenitvam.

  4. Zmanjšanje tveganja za nastanek strij: Visoka stopnja podpore pomaga stabilizirati trebuh in s tem lahko zmanjša možnost nastanka strij.

  5. Ne ustvarja dodatnega pritiska na medenično dno: To je še posebej pomembno, saj dodaten pritisk na to območje med nosečnostjo lahko vodi do različnih zdravstvenih težav.

Pas je nastavljiv in ima dvoslojno podporo, ki je priporočena s strani fizioterapevtov. Njegova ergonomska oblika in dvoslojna tehnologija nudita optimalno podporo, kar je ključnega pomena tako med nosečnostjo kot tudi po porodu. Dva nastavljiva kompresijska trakova z enostavnim pritrjevanjem omogočata, da pas udobno dvigne trebuh, podpre hrbet in zmanjša občutek pritiska okoli trebuha.

Pas je zasnovan za uporabo med dnevnimi aktivnostmi in zagotavlja dodatno podporo in stabilnost med vadbo in telesno aktivnostjo. Z njegovo uporabo je mogoče enostavno prilagoditi podporo z ježki, kar omogoča udobno nošenje in prilagajanje.

Poporodni pas z dvojno kompresijo zagotavlja prepotrebno podporo za oslabljene, nestabilne mišice jedra po porodu. Pas ponuja udobno dvoslojno oporo za telo, boke in hrbet, blaži bolečine v hrbtu in medenici ter pomaga izboljšati držo. Trak pomaga pri diastazi rektusov, kar je pogosta težava po porodu.

Med nosečnostjo pas olajša pritisk na hrbet, medenico in mehur. Dvojni podporni trakovi in blazinica, ki se lepo prilega zadnjemu delu, nudijo dodatno podporo, ki omogoča uživanje v nosečnosti brez bolečin. Pas tudi pospešuje okrevanje po nosečnosti in porodu, kar je ključnega pomena za hitrejše vračanje telesa v prednosečniško stanje.

Naroči Poporodni pas

Mnenja zadovoljnih uporabnic

 
 

Tjaša

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odličen pas

Pas se lepo prilega in moje bolečine so pozabljene. Absolutni Life saver zame.

 

Mina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Težko sem brez njega

Moja medenica se zahvaljuje. Dokler ne poskusiš kako je brez pasu in s pasom, ne veš kaj zamujaš.

Lara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ko ga ne nosim, je občutek čisto drugačen kot takrat, ko ga nosim; pas mi je resnično v pomoč. Dvigovanje dveletnika zahteva veliko truda, in ker tokrat nimam časa počivati, je moja izkušnja po drugem porodu, ko sem mama enomesečnemu fantku in hkrati dveletniku, čisto drugačna kot po prvem porodu.

 
 

Karmen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sem v 39tednu nosečnosti in trpim za bolečinami v sramni kosti. Pas mi pomaga pri ostrih bolečinah, ki se pravzaprav ne pojavljajo več, od kar ga nosim. Zraven seveda delam tudi vaje.

 

Sonja

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ne vem kaj bi brez. V trenutku začutim olajšanje.

Mojca

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dam si ga gor vsak dan proti večeru, ko čutim, da me mišice ne podpirajo več, jaz pa imam še nekaj stvari za pospraviti. 

Anonimna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagotovite si pravilno velikost in zagotovo vam ne bo žal! Toplo priporočam ta pas vsem mamicam, ki potrebujejo zanesljivo oporo za trebuh, tako med nosečnostjo kot po njej. Prej sem zapravila kar nekaj denarja za steznike, ki se na koncu sploh niso izkazali za primerno izbiro. Ta pas mi je svetovala moja fizioterapevtka, ko sem okrevala po diastazi rektusov.

Katarina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Želim si, da bi imela ta pas tudi po prvem porodu, ko mi je ostala velika diastaza. Bil je ena najbolj uporabnih stvari za moje zdravljenje, saj mi je pomagal, da sem se počutila "podprto". Pas mi je priporočila moja doula po nenačrtovanem carskem rezu, zaradi katerega sem se počutila nestabilno in šibko.

 
Naroči Poporodni pas

POGOSTA VPRAŠANJA

NASTAVITVE PASU

 

O Nuši Gnezda

Sem ustanoviteljica FITMAMI programov za mamice od nosečnosti do vseh faz materinstva. Diplomirala sem na Fakulteti za šport, kasneje sem pridobila certifikat za vadbo v nosečnosti in po porodu ter diastazo rektusov.

Sem mama fantka, ki je bil rojen naravno, a je porod pustil vidne posledice, ki sem jih odpravila s pravilno vadbo. 

Z mojimi vadbami je do odličnih rezultatov prišlo že več kot 12.000 mamic.

PREBERI VEČ