Nova Metoda "Gentle Power" za novo leto: 30-dnevni BREZPLAČNI

 IZZIV z Nušo Gnezda.

Odkrijte moč preobrazbe z novim 30-dnevnim brezplačnim izzivom z Nušo Gnezda. Z novo metodo, ki  dokazano deluje, in vam omogoča, da naredite prave spremembe v svojem življenju.

Naj ne bo to še en izziv, ki se bo končal čez nekaj dni.

Ta izziv ni le še en v nizu fitnes izzivov - to je prelomna metoda, ki združuje najnovejše znanstvene pristope in praktične strategije. Zasnovan je tako, da vam pomaga postaviti in doseči realne cilje, s čimer boste v novem letu resnično spremenili svoj življenjski slog.

Na izziv se prijavite spodaj, vpišite elektronsko pošto, kamor vam lahko pošljemo izziv.

V primeru nosečnosti in poporodu pa:

IZZIV NI ZA PO PORODU IN NOSEČNOST, VENDAR:

Za brezplačne treninge in vaje v nosečniškem obdobju se prijavite tukaj! 

Za brezplčane vsebine po porodu in trening se prijavite tukaj!

KAJ JE "GENTLE POWER" METODA

PRAVI Pristop k Vadbi za Mamice

Je inovativen pristop k vadbi, zasnovan posebej za mamice. Temelji na ideji, da si nežnost in moč nista nasprotni kategoriji, ampak se dopolnjujeta v harmonično celoto. Ta metoda združuje lahkotne, a učinkovite vaje, dihalne tehnike in elemente mindfulnessa, da zagotovi celostno telesno in duševno dobrobit.

Fascinacija Metode Fascinantnost Gentle Power izhaja iz njene sposobnosti, da prinese resnične rezultate brez potrebe po izčrpavajočih in dolgotrajnih vadbah. Metoda je prilagojena sodobnemu življenjskemu slogu mam, ki se pogosto soočajo s časovnimi omejitvami in potrebo po učinkovitosti.

Doseganje Rezultatov Ljudje z Gentle Power metodo dosegajo rezultate, ker je prilagojena individualnim potrebam in zmožnostim. Vaje se postopoma stopnjujejo, kar omogoča telesu, da se prilagodi brez tveganja za poškodbe. Ta pristop zagotavlja, da so vadbe ne samo učinkovite, ampak tudi trajnostne.

Unikatnost Metode

Ta metoda je unikatna zaradi svojega poudarka na kombiniranju fizične aktivnosti z duševnim blagostanjem. Poleg fizičnih vaj, Gentle Power metoda vključuje tudi tehnike za zmanjševanje stresa, izboljšanje spanca in povečanje splošnega zadovoljstva v življenju.

Koristi

 • Izboljšanje fizične kondicije in moči: Nežne, a učinkovite vaje postopoma krepijo mišice in izboljšujejo kondicijo.
 • Zmanjšanje stresa in izboljšanje duševnega zdravja: Tehnike dihanja in mindfulnessa pomagajo pri sproščanju in duševnem ravnovesju.
 • Prilagodljivost: Vadbe so kratke in prilagodljive, zato jih je enostavno vključiti v natrpan urnik.
 • Preprečevanje poškodb: Postopno stopnjevanje intenzivnosti varuje pred poškodbami.

Zakaj je boljša od drugih? Gentle Power metoda izstopa zaradi svoje celostne naravnanosti. Medtem ko večina vadbenih programov osredotoča le na fizične aspekte, ta metoda združuje telesno vadbo z duševnim blagostanjem, kar prinaša bolj uravnotežene in dolgotrajne rezultate. Je idealna za mamice, ki iščejo učinkovit, a neizčrpen način, da ostanejo v formi in se hkrati mentalno regenerirajo.

Kaj lahko pričakujete:

 • Inovativne Vadbe: Sledite načrtu vadbe, ki je prilagojen vašim osebnim ciljem in potrebam.
 • Znanstveno podprta teorija
  Začeli bomo počasi, prvi trening traja samo 3 minute!
 • Podpora skupnosti: Pridružite se skupnosti, ki vas bo spodbujala in vam stala ob strani.
 • Strokovno Vodstvo Nuše Gnezda: Izkoristite priložnost za učenje od strokovnjakinje za ženski fitnes in dobro počutje.

Program vsebuje:

 • 15 brezplačnih treningov
  Vsak drug dan nov trening
 • Treningi se stopnjujejo
  Prvi trening traja samo 3 minute, zadnji pa 10 minut
 • Podpora preko Fitmami platforme
 • Aplikacija Kajabi, za dostop do treningov preko telefona

V PRIMERU DA STE PO PORODU -NAJDETE BREZPLČANE VSEBINE TUKAJ!

V PRIMERU NOSEČNOSTI NAJDETE BREZPLAČNE VSEBINE TUKAJ!

00

DNI

00

UR

00

MIN

00

SEK

🌸 Vprašanja, ki Vas Bodo Vodila do Sprememb:

 1. Ali si želite začeti dan z občutkom svežine in energije, namesto izčrpanosti? Kako bi se počutili, če bi vsako jutro imeli priložnost za kratko, a poživljajočo vadbo, ki je prilagojena vašemu življenjskemu slogu?

 2. Kako pogosto si rečete, da si zaslužite čas samo zase? Ali veste, da je mogoče najti ravnovesje med skrbjo za družino in skrbjo za svoje zdravje in dobro počutje?

 3. Ste kdaj občutili, da bi lahko z malo podpore in pravega vodstva dosegli več? Kako bi se počutili, če bi bil na voljo program, ki bi vas korak za korakom vodil do boljšega zdravja in sreče?

 4. Se vam zdi, da tradicionalni fitnes programi ne razumejo edinstvenih izzivov, s katerimi se soočate kot mamica? Kako bi se počutili, če bi našli program, ki je natančno prilagojen vašim potrebam in ciljem?

 5. Želite biti vzor zdravega načina življenja za svoje otroke? Kako pomembno je za vas, da vaši otroci vidijo, da je skrb za lastno zdravje prioriteta?

🌟 Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z 'da', vas vabimo, da se pridružite našemu 30-dnevnemu brezplačnemu novoletnemu izzivu.