NAROČI IZZIV

30 DNEVNI IZZIV

Pridruži se mi na 30 dnevnem izzivu FIT MAMI

REDNA CENA 49€ SEDAJ 24,90€

Skupaj bomo zmogle...

 izziv je bil ustvarjen med karanteno, ko je večina ljudi obtičala doma, brez možnosti obiskovanja vadb. Izziv je požel ogromno "slave". Nevem, če sem kdaj dobila toliko pohval za ustvarjen program. Kljub temu, da kvaliteta posnetkov ni najbljša, saj je morala biti uporabljena domača kamera, je verjetno način treningov odtehtal tudi to.

IZZIV je sedaj primeren za vse, ki si želite kratkih in efektivnih treningov brez uteži. Da imate točen razpored treningov, ki vas bo vodil čez mesec. 

Primeren je za tiste, ki:

  • Imate rade izzive
    • Ki bi poleg svojih vadb dodale še nekaj treningov.
    • Ki bi poleg tekaških treningov potrebovale, še dodatne vaje za moč in kondicijo,
    •  Za vse, ki ste že aktivne pa bi rade spremembo.

Verjtno si tudi sama obtičala doma in kot za večino od nas je najbrž  tudi zate to precej nova situacija, sploh kar se motivacije tiče. V fitnes ali na vadbe ne moreš, iskanje vadb po internetu pa ti vzame še tisto voljo, ki si jo mogoče imela. Ker pogrešamo druženje sem za vas pripravila 30 dnevni izziv. Bolj kot kadarkoli potrebujemo skupnost, ki nas bo podpirala pri tem, da vztrajamo do konca. 

Kakor večina verjetno tudi ti nisi vajena vaditi od dama, fintesi so zaprti, dvorane so zaprte …. ostane nam samo še vadba od doma. 

Zate ne vem, amapk sama sem se znašla v popolnoma novem svetu. Cele dneve ostajam doma, kakor koli se obrnem je hladilnik vedno zraven mene:), nikoli v življneju nisem pogledala serije do konca, sedaj sem pogledala 2 sezoni v treh dneh. To pomeni več kavča, več grickanja, več SLABE VOLJE. Vsak dan prebiram sporočila in vidim, da v tem zosu nisem sama. 

Zato sem se odločila, da naredim 30 dnevni izziv, kjer bomo vadile skupaj. Že misel, na to, da veš, da v tem nisi sama, je velika motivacijska. Cilj je, da bomo skupaj v naslednjih 30h dneh. Da se bomo podpirale in vztrajale skupaj… Dobila boš odlične vadbe, dobila boš podporo, počutila se boš super in na koncu vsega tega boš prišla ven z nasmehom, samozavestjo in rezultati! 

Kakor sem že v zapisu na IG napisala, ali bo situacija izkoristila tebe, ali boš ti njo?

V zadnjih 3 letih, sem naredila že kar nekaj izzivov in v izzivih sem imela nekaj tisoč ljudi, ki so imeli skupno željo. Narediti nekaj zase. Kaj je bilo skupno vsem izzivom?

IZZIV POVEŽE ISTOMISELČE LJUDI, KI SI POMAGAJO MED SEBOJ. Ko motivacija upade, so s teboj ljudje, ki so v isti situacij in po izkušnjah sodeč pomoč presega vadbo. In točno to sedaj vsi potrebujemo. 

KAKŠEN JE NAČRT?

IZZIV JE SESTAVLJEN IZ ŠTIRIH DELOV:

Vadbe ti bodo vzele približno 30 minut. Vse kar si moraš želeti je, da transformiraš svoje telo.

Vadbe so kombinacija 4 elementov, ki so recept za rezultate z vadbo doma.  Flow, moč, kardio, finiser, ki te naredijo močnejšo, bolj definirano, samozavestno, brez, da ure in ure posvečaš vadbi. 

V izzivu so vadbe posnete. Samo pritisneš “play” in vadiš z menoj. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.